Nincs megjeleníthető logo
Szépségszalonba kollégákat keresünk
Ezer Éves Daru Kft
Budapest 2019.01.02. jelentkezes.11399@openjobs.hu
Jelentkezem Megosztás

Belvárosi alakformáló szalonunkba FÉRFI-NŐI munkatársakat felveszünk betanítással akár pályakezdő fiatalok jelentkezését is várjuk!

Nettó 150-200 ezer forintos jövedelemmel és + juttatásokkal!

 

Feladatok

Alakformáló kezelések végzése (zsírbontás, bőrfeszesítés, arcfiatalító kezelések, végleges szőrtelenítés.....stb) minden kezelésünkre betanítunk!

Elvárások

kedvesség, jó kommunikációs készség, türelem, számítógép alapismeretek, adminisztrációs feladatok elvégzése, telefon-internet kezelés

Előnyök

hasonló területen szerzett tapasztalat, kozmetikusi végzettség, angol nyelvtudás alap fokon, jó kommunikációs készség.....

Amit nyújtunk

Fiatalos, agilis csapat, kellemes, jól megközelíthető szalon, rugalmas munkaidő beosztás, jó kereseti és tanulási lehetőség!!!

Munkavégzés helye


Település:
Budapest


Felkeltette az állásajánlat érdeklődésed?

A hirdetést a Jelentkezem gombra kattintva tudod megpályázni!
Kérjük, regisztrálj teljes körűen online felületünkön, és a sikeres pályázáshoz szükséges minden adatot szíveskedj megadni!

Jelentkezem Megosztás Megosztás
Jelentkezzen Ön is e-mailben:
jelentkezes.11399@openjobs.hu


A hirdetésre való jelentkezéssel Ön egyben az openjobs.hu álláskeresői adatbázisába is regisztrál!

A jelentkezéssel és regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy online adatlapja elérhetővé váljon az openjobs.hu álláskeresői adatbázisában regisztrált munkaadóink számára!

Online adatlapját bármikor módosíthatja vagy törölheti az openjobs.hu oldalára történő bejelentkezést követően.

ÁLLÁSPOSTA

Iratkozz fel Állásposta szolgáltatásunkra, add meg hol és milyen feladatokat látnál el szívesen, és mi emailben rendszeresen tájékoztatunk a lehetőségekről.

Így később is bármikor, kényelmesen visszatérhetsz hozzánk!

Iratkozz fel itt álláspostánkra

Segítség az álláskeresésben

Töltsd le e-könyveinket, hogy felkészültebben vághass neki az álláskeresésnek és előnyt szerezz a többi munkavállalóval szemben!

A letöltéshez nem kell mást tenned csak regisztrálnod oldalunkon, így ingyenes e-bookunk olvasása mellett még egy lépéssel közelebb kerülhetsz álmaid állásához.

Könyvek letöltése