Nincs megjeleníthető logo
Kábeltévé és távközlési hálózat szerelői munka
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2019.02.11. jelentkezes.11465@openjobs.hu
Jelentkezem Megosztás

Kábeltévé és távközlési hálózat (optika) szerelőket keresünk, Miskolcon és vonzáskörzetében történő munkavégzésre. 

Feladatok

Optikai hálózat kiépítése családi házas övezetben és bérházakban. Ügyfelek által kért szolgáltatások (internet, telefon, tévé) bekötése. 

Elvárások

Megbízható, pontos munkavégzésre képes. Önállóan is meg tudja oldani a munkavégzés során felmerülő feladatokat ( hálózat kiépítése során felmerülő problémák megoldása). Szükség esetén létrán, magasban is tud dolgozni. Nyugdíjasok jelentkezését is szívesen fogadjuk, ha alkalmasnak érzi magát a munka elvégzésére.

Előnyök

B kategóriás jogosítvány.  Gyakorlattal rendelkezik, de nem kizáró ok ha még nincs tapasztalata.  Számítógépes ismeret.  Jó kézügyesség. Munkavégzésre alkalmas saját gépkocsi. 

Amit nyújtunk

Rugalmas munkavégzés. Saját gépkocsi esetén benzinköltség, egyéb munkával összefüggő költségtérítés. Biztos jövedelem. Hosszú távú munka lehetőség. Teljesítmény orientált fizetés. 

Munkavégzés helye


Település:
Miskolc

Megye:
Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Felkeltette az állásajánlat érdeklődésed?

A hirdetést a Jelentkezem gombra kattintva tudod megpályázni!
Kérjük, regisztrálj teljes körűen online felületünkön, és a sikeres pályázáshoz szükséges minden adatot szíveskedj megadni!

Jelentkezem Megosztás Megosztás
Jelentkezzen Ön is e-mailben:
jelentkezes.11465@openjobs.hu


A hirdetésre való jelentkezéssel Ön egyben az openjobs.hu álláskeresői adatbázisába is regisztrál!

A jelentkezéssel és regisztrációval Ön hozzájárul ahhoz, hogy online adatlapja elérhetővé váljon az openjobs.hu álláskeresői adatbázisában regisztrált munkaadóink számára!

Online adatlapját bármikor módosíthatja vagy törölheti az openjobs.hu oldalára történő bejelentkezést követően.

ÁLLÁSPOSTA

Iratkozz fel Állásposta szolgáltatásunkra, add meg hol és milyen feladatokat látnál el szívesen, és mi emailben rendszeresen tájékoztatunk a lehetőségekről.

Így később is bármikor, kényelmesen visszatérhetsz hozzánk!

Iratkozz fel itt álláspostánkra

Segítség az álláskeresésben

Töltsd le e-könyveinket, hogy felkészültebben vághass neki az álláskeresésnek és előnyt szerezz a többi munkavállalóval szemben!

A letöltéshez nem kell mást tenned csak regisztrálnod oldalunkon, így ingyenes e-bookunk olvasása mellett még egy lépéssel közelebb kerülhetsz álmaid állásához.

Könyvek letöltése